2a divisió FEF

El primer ‘match ball’ està salvat

2a divisió FEF. El Costa Brava eixuga el deute amb la plantilla i evita el descens administratiu a tercera divisió FEF

El Costa Brava ja és, a tots els efectes, equip de segona divisió FEF. I això no és poc. I és que, després de baixar de primera divisió FEF esportivament ja fa mesos, ahir es va tancar la temporada oficialment i els gironins tenien una patata calenta sobre la taula. Havien acumulat un deute de gairebé 50.000 euros amb la plantilla, corresponent en la majoria dels casos a les tres últimes nòmines, i necessitaven forçosament eixugar-lo durant el dia d’ahir per poder-se inscriure en la categoria que els pertoca. En cas de no haver-ho pogut fer, els gironins haurien sofert un descens administratiu a tercera divisió FEF i hauria estat la constatació clara que el futur de l’entitat perillava. Després de molts dies de reunions, però, el Costa Brava ha trobat les fonts d’ingressos que li faltaven a través de les gestions del director esportiu, Oriol Alsina, i la presidenta, Isabel Tarragó, i no pas de Carlos Sánchez, el representant dels teòrics propietaris després de l’anunci d’una venda que encara no és del tot efectiva.

El club no ha volgut donar detalls sobre quina ha estat la via que ha permès salvar aquest primer match ball, i és que al Costa Brava encara li queden setmanes de feina als despatxos per aconseguir crear un projecte per a la temporada que ve. D’interrogants n’hi ha molts, com ara qui és el màxim responsable –pel que fa a propietat– de l’entitat a partir d’ara o fins i tot on es jugarà la temporada que ve, i és que cal recordar que els gironins no tenen cap camp assegurat. El club, sense voler donar pistes, està buscant la millor via per construir aquest nou projecte a segona divisió FEF i en les pròximes setmanes s’haurà de resoldre per poder-se centrar en la confecció d’una plantilla que, en el dia d’avui, està buida.

Pujar als despatxos serà difícil

Del que passés amb el Costa Brava n’estaven pendents molts clubs, entre altres el Girona, que si té l’oportunitat no descarta aspirar a una de les vacants que hi pugui haver a segona divisió FEF. Si el Costa Brava deixava un forat buit el filial gironí ho tenia molt bé, però ara pot ser que només quedi la vacant de l’Extremadura –avui la FEF segurament ho farà oficial– i els equips de tercera divisió FEF tindran molt més complicat l’ascens als despatxos, ja que el deute del conjunt extremeny supera els 700.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)