Territorial

La FCF defineix els grups de 1a Catalana

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial aquest matí la composició dels grups de 1a Catalana per a la temporada 2022/2023. La categoria comptarà amb un total de 48 equips de tota Catalunya distribuïts en tres grups de competició diferents, formats per 16 conjunts cadascun.

Les agrupacions que s’han fet oficials són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. L’inici de la competició tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, dies 1 i 2.

Al grup 1 es troben els equips de la província de Girona i alguns altres de la comarca d’Osona i de les comarques del Vallès Oriental i el Maresme. Destaquen equips com ara el Figueres o el Granollers.

Al Grup 2 trobem majoritàriament equips de la província de Barcelona i de la província de Lleida. Destaquen equips com ara la Guineueta o el Sants.

Finalment, al Grup 3 hi figuren més equips de la província de Barcelona i els equips de la província de Tarragona. Destaquen equips com l’Ascó o el Santfeliuenc.

CE Banyoles CE Bescanó CF Caldes Montbui UE Can Gibert EF Bosc de Tosca EF Mataró CE UE Figueres EC Granollers FC l’Escala CF Lloret AEC Manlleu CF Mollet UE Palamós CF CF Parets CF Torelló UE Vic
CA Alpicat CF Balaguer CE Atlètic Lleida EF Guineueta UAT Horta CF igualada CFJ Mollerussa FC Pirinaica UE Rubí CE Sabadell B UD San Mauro Sant Cugat FC UE Sants UE Tàrrega CDD Turó Peira CF Unificació Llefià
FC Ascó FC Atlètic Sant Just CE Cambrils Unió CF Can Vidalet CE El Catllar CE Europa B CF Martorell CF Molins de Rei AE Prat B CF Reddis FC Santboià Santfeliuenc FC CP Sarrià UE Valls UD Viladecans CF Vilanova Geltrú
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)