Ligue 1

Toulouse, Montpeller i Andorra fan estada preparatòria a l’Hotel TorreMirona

El complex TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa situat a Navata (Alt Empordà) es manté com a seu per a l’estada de pretemporada de, com a mínim, tres equips: el Toulouse i el Montpeller de la Ligue 1 i l’Andorra de la 2a divisió A. Els dos equips francesos ja es van allotjar l’estiu passat, mentre que l’equip andorrà s’hi estrena poc després que s’hi allotgés la selecció nacional del país. El Toulouse ha estat el primer equip a preparar-se a TorreMirona aquest estiu. Hi van romandre entre el 26 de juny i el 2 de juliol, mentre que el Montpeller agafarà el relleu entre el 10 i el 16 de juliol. Per part del conjunt andorrà, hi faran estada del 25 al 30 de juliol.

El gerent del complex, Yassine Bouallala, s’ha pronunciat sobre el fet que els dos equips francesos hagin repetit la seva estada: “És una molt bona notícia que equips com el Toulouse o el Montpeller repeteixin l’estada un any més. Suposa un restabliment de la confiança en el sector turístic i esportiu i, en el nostre cas, especialment del mercat internacional, sobretot el francès”.

Pel que fa a l’hotel, de quatre estrelles i obert tot l’any, està equipat amb unes instal·lacions esportives d’alt nivell, fet pel qual molts equips professionals fan estades d’entrenaments intensius durant la temporada. Alguns casos d’equips que han aprofitat les instal·lacions en els darrers anys són el Barcelona, el Vila-real, el Girona, l’Olympique de Marsella, el Bate Borisov o la selecció veneçolana. Durant la seva estada, els equips disposen d’un camp de futbol de mides oficials, un menjador privat amb una sèrie de menús adaptats a cada equip, una sala de massatges, sales de reunions, piscina a l’aire lliure i coberta, gimnàs, pistes de pàdel i de tenis i un balneari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)