2a divisió FEF

Conveni, i després venda

2a divisió FEF. El president del Badalona fa públiques les negociacions amb el Costa Brava i explica el camí que pot dur a la desaparició els gironins

El futur del Costa Brava comença a estar cada vegada més clar i tot indica que l’entitat no només deixarà la demarcació ben aviat, sinó que la desaparició del club com a tal comença a tenir data. I és que ahir el Badalona va realitzar una assemblea informativa amb els seus socis en què va informar de quina és la situació del club i, sobretot, de quina és la situació de la negociació amb el Costa Brava. Unes negociacions que fa dies que duren, després que el conjunt gironí fos capaç de salvar el descens administratiu in extremis a 3a divisió FEF el 30 de juny passat. De fet, per aconseguir-ho el Badalona i el seu entorn ja hi van tenir un pes important, ja que mantenir una plaça a la 2a divisió FEF era fonamental per a qualsevol possible acord entre clubs.

No serà instantani

De moment no hi ha cap acord tancat i encara queden pàgines per escriure, però el president del club badaloní, Miguel Ángel Sánchez, va ser molt clar amb els seus aficionats sobre quin és el camí que s’està seguint. El primer pas es farà aquesta temporada i portarà els dos clubs a signar un conveni, i és que qui està inscrit a 2a divisió FEF és el Costa Brava i no pot regalar la plaça tan fàcilment al conjunt badaloní. Amb aquest conveni, però, l’equip de 2a divisió FEF podrà jugar, si no hi ha res estrany, a Badalona. El nom d’aquest equip de 2a divisió FEF, però, segurament seguirà sent el de Costa Brava, perquè ja està inscrit així, mentre que el nom de Badalona serà el de l’equip de 3a divisió FEF. El següent pas, a partir de la temporada que ve, és el de la desaparició definitiva del Costa Brava. I és que el Badalona s’ha constituït com a SAE i podrà acabar comprant el club d’arrels gironines i ocupar, per absorció, la plaça de 2a divisió FEF amb el nom de Badalona.

“Hem treballat des de l’inici per mantenir la categoria i avui m’agradaria comunicar que som equip de 2a divisió FEF però no és així. Respectem el Costa Brava, una entitat que ha arribat a jugar al futbol professional, però ara està en una situació delicada i s’ha obert la porta de poder comprar el club. Estem parlant amb el departament jurídic per conèixer la situació i després ho comunicarem”, va comentar el president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez, que va fer un pas més: “Estem molt a prop d’arribar a un acord amb el Costa Brava, però no puc dir que som de 2a divisió FEF. És un club amb una estructura pròpia i s’ha d’endreçar. Si es compra el Costa Brava, i em sap greu per la seva gent, el Costa Brava desapareix. Per obligació mercantil el primer any hi haurà un conveni i la compra podria ser després.”

Renúncia del filial

El Costa Brava ha renunciat ja a la plaça que tenia el filial a 2a catalana, després de baixar de 1a catalana. El seu lloc l'ocuparà la Juve de Lloret. A 3a catalana, el buit que deixa el conjunt lloretenc serà per al Bescanó B.

EL PROTAGONISTA

Si el Badalona compra el Costa Brava, em sap greu per la seva gent però el Costa Brava desapareix. El nom serà CF Badalona
Estem a prop d’arribar a un acord. El primer any hi haurà un conveni per obligació mercantil
Miguel Ángel Sánchez
president del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)