2a divisió FEF

L’Olot fitxa el tossenc Sebas Coris

Amb una llarga trajectòria a 2a divisió A, arriba procedent del Costa Brava, amb qui va acabar el curs passat a 1a divisió FEF

El conjunt garrotxí ha anunciat aquesta tarda el fixatge del polivalent Sebas Coris. El tossenc arriba després d’acabar contracte amb el Costa Brava, on va acabar la temporada passada a 1a divisió FEF.

Coris, el nou fixatge de 29 anys, va debutar a 2a divisió A el 2014 i ha lligat pràcticament tota la seva carrera en el futbol professional. Format al planter del Girona, el tossenc ha passat per les files del primer equip gironí, l’Osasuna, el Nàstic, l’Oviedo i l’Extremadura. I l’última campanya la jugat ha 1a divisió FEF amb el Costa Brava, on no va poder evitar el descens. La propera temporada, serà una peça més a la plantilla de Manix Mandiola, aportant un perfil polivalent perquè tant pot jugar de carriler com en una posició més avançada.

L’Olot ja ha començat la pretemporada i als entrenaments dirigits per Manix Mandiola s’hi ha sumat el jugador del planter Jordi Manzano. El pivot amerenc, de 19 anys i fins ara capità del juvenil A, es suma aquests primers entrenaments per la nova campanya i espera poder seguir en la dinàmica del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)