2a divisió FEF

Manix Mandiola: “És un reconeixement a la història del club”

L’entrenador de l’Olot, Manix Mandiola, està preparat per rebre als de Xavi demà a les 7 de la tarda. El míster basc sap que serà un partit difícil, però confia treure’n un bon aprenentatge, i gaudir, perquè al final “això és una festa”.

Partit mediàtic i il·lusionant

“Per un equip modest com el nostre un partit com aquest per suposat que s¡afronta amb moltes ganes. M’imagino que els jugadors estan il·lusionats. Jo ho estic. Però ells més, que són els artistes. A mi m’agradaria canviar aquest partit pels primers tres punts de la lliga, però sé que això agrada a la gent, al soci, i per tant intentarem ser competitius i que la gent surti contenta.”

Reconeixement

“És un centenari, un reconeixement a tot, no només a l’olot d’ara, sinó a tota la gent que ha fet possible que aquest club perduri en el temps. Personalment estic content de ser una petita part de tota aquesta història. Però ja que hi som intentarem estar a l’alçada.”

Anàlisi del rival

“A nivell de partit veig un problema d’ordre. El futbol es juga amb una pilota i normalment la solen tenir ells. Només es pot jugar amb una pilota, i si el solen tenir ells contra equips de Primera Divisió, nosaltres ho tenim complicat, però us puc assegurar és que intentarem optimitzar el partit. Ens servirà per aplicar-nos en la defensa, ser uns rivals dignes, que els costi i que sigui un bon entrenament. Crec que aconseguirem que ells marxin d’aquí amb un entrenament vàlid, i que ho hauran de treballar.”

El sistema de Mandiola

“Quan vaig arribar ja no hi havia temps per més i vaig mantenir el que hi havia. Ara, vull provar i el meu sistema serà sortir amb els 10 jugadors que més en forma estiguin. I llavors, a aquests dona’ls-hi forma. L’objectiu és que la pretemporada serveixi per provar molts jugadors nous, i anar separant les cabres de les ovelles, saber qui i per a què.”

Sense por

“El contrari t’obliga a replegar-te i a jugar amb un perfil de jugadors més defensius, però nosaltres sortirem sense por contra el Barça. Crec que per ells també és un partit amistós, porten pocs entrenaments i els hi costarà. Els petits detalls solen fer que la balança caigui per un costat. Però veig que la gent està molt il·lusionada i haurem de donar una molt bona imatge.”

Primers entrenaments

“Durant aquesta primera setmana ens hem conegut i poc a poc anar amollant-nos per no trencar-nos. A nivell d’estratègia a mi m’agraden una sèrie de coses, i poc a poc les anirem incorporant perquè cada un les assimili. I en el partit, que tots sàpiguen a què juguem.”

Estat físic

“Amb quatre entrenaments no pots arribar molt bé físicament, però pràcticament tenim plantilla per fer dos equips i per jugar 45 minuts a un bon ritme, la gent estarà.”

Preparats per competir

“ Sempre m’acabo enamorant del meu equip estigui on estigui, en qualsevol categoria. Sempre em sembla que tinc el millor. Ens estem coneixent, veient que ens poden donar, fas amistat amb ell i hi creus. Sense grans arguments, hi vols creure i veus només allò bo. Després el contrari et posa al teu lloc, perquè ells també entrenen, tenen la seva forma de veure la vida, competeixen i són allà. A la gent de vegades se’ns oblida que hi ha un rival. Però nosaltres estarem preparats per competir en aquesta categoria.”

Possibles arribades

“Ara mateix, si ve algú que ens aporta alguna cosa diferent bé. Però pràcticament ja estem per competir.”

Els joves

“Els jugadors de la base estan a un molt bon nivell, jo estic molt content amb ells.”

Convocatòria

“Tots els que estan entrenant participaran. En major o menor grau hi seran. Al final això és una festa i ho tractarem com a tal.

“(Sobre Albert Blázquez) S’haurà de veure. Crec que fa molt que no s’entrenava, però poc a poc haurà de tornar a participar. Arribarà un moment que ens haurem d’oblidar del resultat i unir-nos a la festa, però a poder ser guanyant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)