Més futbol

Un altre cop Alemanya

Eurocopa. La selecció espanyola no pot superar la vuit vegades campiona d’Europa i s’ho jugarà tot contra Dinamarca el pròxim dissabte

Alemanya 2 Espanya 0

ALEMANYA:Frohms; Gwinn, Hendrich, Hegering, Rauch (Kleinherne, 62’): Oberdorf, Däbritz (Dallmann, 72’), Magull (Lattwein, 46’); Huth, Popp (Wassmuth, 62’) i Bühl (Brand, 87’).ESPANYA:Paños; Ona Batlle, Paredes, Mapi, Leila; Aleixandri (Athenea, 70’), Aitana, Patri; Sheila (Cardona, 70’), Lucía (Pina, 62’) i Mariona (Guerrero, 84’).GOLS:1-0 (3’) Bühl. 2-0 (37’) Popp.ÀRBITRE:Stéphanie Frappart (francesa).T.G.:a Rauch i Oberdorf, d’Alemanya.PÚBLIC:16.037 espectadors al Brentford Community Stadium.

Alemanya continuarà sent un malson per a la selecció espanyola. Les vuit vegades campiones d’Europa no es van deixar sorprendre per la il·lusió del combinat espanyol. Un error matiner de Sandra Paños va ser clau per al desenvolupament del partit.

Amb sis blaugrana en l’onze, va sortir bé sobre la gespa la selecció espanyola, amb velocitat i vocació ofensiva. Fins al cop. Un error en la sortida de pilota de Paños, que va regalar l’esfèrica a Bühl, va desembocar en l’1-0 als 3 minuts de joc. Remuntar a Finlàndia va ser una tasca assequible, però Alemanya era una altra història. La selecció espanyola es va acostar al gol, no va arribar-hi i les alemanyes van encarrilar el duel amb una rematada de Popp en un córner (37’).

Espanya va tornar a pecar de falta de gol. Les absències de jugadores com ara Jenni i Alexia afecten, però és evident que la selecció espanyola té un problema i poc temps per resoldre’l i lamentar-se. Dissabte, les espanyoles s’ho jugaran tot contra Dinamarca (21 h): una victòria i un empat les classifiquen. Alemanya ja és a quarts com a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)