Més futbol

Deu blaugranes, a quarts

Eurocopa. Fridolina Rolfö aconsegueix la classificació amb Suècia i se suma a Lucy Bronze i a les vuit representants blaugrana de la selecció espanyola; Crnogorcevic diu adeu al torneig

L’Eurocopa tanca avui la fase de grups i entrarà en una nova dimensió, la més decisiva de totes. Dimecres arrencaran els quarts de final, una fase en què 10 de les 13 blaugrana participants en formaran part. La majoria d’elles es reuniran sobre un mateix escenari. Serà el pròxim dimecres (21 h) a Brighton, on es disputarà l’Anglaterra-Espanya. Les amfitriones tenen Lucy Bronze a les seves files. La lateral anglesa s’enfrontarà a un bon grapat de noves companyes en el Barça: Paños, Paredes, Mapi, Pereira, Patri, Aitana, Mariona i Clàudia Pina. Qui també ha aconseguit l’accés als quarts de finals és Fridolina Rolfö. Suècia va golejar Portugal (5-0) en la darrera jornada del grup C i s’enfrontarà a Islàndia, Bèlgica o Itàlia, que lluitaran avui per l’únic bitllet per a quarts que queda en joc –França té assegurat el primer lloc. En canvi, la Suïssa de Crnogorcevic va perdre contra els Països Baixos (1-4) i s’acomiada del torneig. Divendres, Engen i Graham Hansen van caure eliminades amb Noruega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)