1a divisió FEF

Eudald Vergés (Andorra) arriba cedit al Sabadell

És la desena incorporació del Sabadell de cara a la nova temporada

Després de diversos dies amb l’acord tancat, el Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial l’arribada d’Eudald Vergés. El lateral esquerre de 25 anys nascut a Torelló arriba en qualitat de cedit procedent de l’Andorra. La temporada passada va ser protagonista en 30 partits i va anotar dos gols, un d’ells a la primera victòria andorrana contra el Linares a la jornada 1.

Vergés es va formar a les categories inferiors del Manlleu i de la Damm. L’estiu de l’any 2017 va firmar amb l’Hospitalet, on va jugar un total de 106 partits repartits en quatre temporades. Al seu tercer any al conjunt del Llobregat va aconseguir ser un dels jugadors importants en l’ascens a la segona divisió B. L’any 2021, després del descens de l’Hospitalet, va firmar amb l’Andorra.

El seu fitxatge és la desena incorporació del Centre d’Esports Sabadell de cara a la temporada que ve i haurà de competir per un lloc a l’onze titular amb Juanmi Carrión, recentment fitxat de l’Avilés. Es tracta d’un futbolista que aportarà recorregut, contundència i velocitat al conjunt arlequinat.

Avui dijous ja s’ha entrenat sota les ordres del tècnic Gabri Garcia per preparar els primers amistosos de pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)