2a divisió FEF

L’Olot guanya per la mínima a l’Escala (0-1)

L’Olot ha superat per la mínima a l’Escala en el seu segon amistós de la pretemporada després del que va jugar el 13 de juliol al seu estadi contra el Barça (1-1). L’equip dirigit per Manix Manidola n’ha tingut prou amb una diana de Jordi Xumetra, a les acaballes de la primera part, per superar un conjunt local que ha plantat cara tot i la falta de rodatge evident.

Si bé el pes del partit i les ocasions han anat a càrrec dels de la Garrotxa, el d’Arnau Sala han posat a prova a Batalla en més d’una ocasió. Manzano, Brugué i Ot ho han provat per part olotina, fins que en el 44, Xumetra s’ha tret de la màniga un xut a dins de l’àrea que el porter local no ha pogut rebutjar.

En la segona part, els múltiples canvis típics dels partits de pretemporada han trencat el ritme. Forés ha estat a punt de fer el segon de vaselina i el porter de l’Escala ha evitat alguna diana més per part de l’Olot, que ha vist com el local Ignacio gairebé ha fet l’empat ja en el 80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)