2a divisió FEF

L’Olot rescindeix el contracte de Gerard Batalla

L’Olot ha comunicat una baixa de cara a la present campanya. Gerard Batalla no continuarà defensant la samarreta vermella una vegada el club n’ha anunciat la rescissió del seu contracte.

Batalla va disputar el curs passat 29 partits amb l’Olot (27 com a titular) en els quals va acumular 2.355 minuts de joc i va fer una diana. Els constants problemes físics dels altres centrals de la plantilla, amb més experiència i recorregut que ell (Uri Ayala o Carles Mas), el van catapultar als esquemes tàctics, sobretot, d’Albert Carbó.

Gerard Batalla, germà d’Albert Batalla, porter titular del conjunt garrotxí que sí continuarà al club, va fitxar pels olotins l’estiu passat després de fer una campanya notable amb el Sants. El futbolista havia passat per les categories inferiors de l’Almeria, l’Europa juvenil i, fins i tot, havia debutat amb el primer equip escapulat.

En el capítol de rescissions perquè els jugadors no compten amb el perfil ideal del tècnic Manix Mandiola hi ha també Enric Vallès, l’heroi de l’ascens amb el golàs de falta a les acaballes de la finalíssima contra el Tenerife B i Èric Vilanova. Amb els dos s’està negociant però costarà arribar a una entesa ja que van renovar automàticament el seu contracte gràcies a l’ascens a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)