1a divisió FEF

Jornada de proves

Barça Atlètic, Cornellà, Nàstic i Sabadell juguen avui partits de pretemporada per continuar preparant una nova campanya a primera federació

Queda ja menys d’un mes perquè arrenqui la segona temporada de la primera federació. El cap de setmana del 27 i el 28 d’agost es jugarà la primera jornada i els quatre catalans continuen amb la pretemporada per arribar-hi de la millor manera possible. Aquest dimecres serà una jornada de proves. Barça Atlètic, Cornellà, Nàstic i Sabadell juguen amistosos per seguir agafant sensacions i carregant les cames.

El filial blaugrana s’enfronta a l’Andorra (19h) en el que serà el debut de Rafa Márquez al Johan Cruyff. Els culés han jugat ja tres partits de preparació, amb dues victòries i un empat com a resultats. El darrer va acabar 0 a 0 davant el Manresa, els dos anteriors van ser un 1 a 8 davant La Jonquera i un 0 a 4 contra L’Escala. Fins ara, tots han estat rivals de categories inferiors, però aquest dimecres visitarà el Cruyff l’Andorra de Piqué. L’equip entrenat per Eder Sarabia va ascendir a segona divisió la campanya passada i competirà enguany al futbol professional. Un test exigent pel Barça.

El Cornellà jugarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el filial de l’Espanyol (20h), de segona federació. Els verds han disputat fins ara dos amistosos, davant el Manresa i el Badalona, segona i tercera federació. En el primer encontre davant els manresans els de Gonzalo Riutort van caure per 3 a 0. Davant el Badalona, van capgirar les sensacions i van guanyar per 0 a 3. Un Cornellà encara pendent d’un important gruix d’incorporacions per completar la plantilla.

El Nàstic jugarà el segon partit consecutiu al Nou Estadi, avui davant l’Osca, de segona divisió (20h). Els de Raül Agné van debutar el passat divendres davant el Saragossa, també de segona, en un partidàs. Va acabar 3 a 3. Els grana es van posar 3 a 0 al descans, però els aragonesos van remuntar al segon temps. El partit corresponia al tretzè Trofeu Ciutat de Tarragona, i es va decidir als penals amb victòria del Nàstic per 4 a 3. Els grana voldran repetir bones sensacions i continuar agafant minuts davant la seva gent.

Finalment, el Sabadell debutarà avui. Els arlequinats jugaran el primer partit de preparació davant el Prat (19h) a l’estadi Josep Molins. Els de Gabri van arrencar la pretemporada força més tard que la resta i per això no han competit fins avui. De fet, com el Cornellà, encara estan pendents d’incorporar força jugadors per acabar de perfilar la plantilla que començarà la lliga.

Jornada de proves pels catalans de primera federació. Seran setmanes de proves, entrenaments i amistosos perquè els quatre tècnics puguin començar a assentar les seves idees i els jugadors arribin en la millor forma possible al 27 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)