2a divisió FEF

La plaça de l’Extremadura val dos milions d’euros

La federació espanyola confirma que si el Cerdanyola vol fer valer els mèrits esportius haurà de passar per caixa i que qui l’adquireixi jugarà al grup 5

La federació espanyola ha emès una circular aquesta nit en què confirma que la plaça vacant que deixa l’Extremadura a 2a divisió FEF no s’ocuparà seguint els mèrits esportius, que farien que fos el Cerdanyola qui ocupés el seu lloc. Els vallesans sí que tenen prioritat, però sempre que passin per caixa. I és que la federació espanyola posa la plaça a subhasta, i en cas que hi hagi més d’un club interessat a pagar el preu estipulat serà llavors quan entrin en joc els mèrits esportius.

Ara bé, pagar la plaça de 2a divisió FEF que queda vacant és, de moment, una autèntica bogeria, i és que el preu inicial de la subhasta és de més de dos milions d’euros. Concretament, 2.048.599,8€, que és el deute que va deixar el conjunt extremeny en el moment de la seva desaparició. Els equips que els interessi pagar aquest preu tenen fins dimarts per notificar-ho a la federació espanyola. En cas que no hi hagi interessats per aquest preu, com tot sembla indicar, la FEF rebaixarà el preu i tornarà a obrir el termini de sol·licitud. I així successivament fins que un club pagui el preu estipulat. Concretament, si ningú paga els dos milions d’euros hi hauran tres fases més en què el preu s’anirà reduint pràcticament a la meitat. Un milió en la segona fase, mig milió en la tercera i 256 mil euros en la quarta. Si en cap d’elles hi ha cap sol·licitud, la plaça es posarà a subhasta de franc.

Un handicap més

Per si no n’hi hagués prou amb posar la plaça a subhasta, la federació espanyola també ha confirmat en la circular que qui l’adquireixi jugarà, sigui quina sigui la seva situació geogràfica, al grup 5, en què hi ha equips madrilenys, andalusos i extremenys. Una despesa extra i pràcticament inassumible pels equips catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)