2a divisió FEF

Definit el calendari per als set catalans

La federació espanyola ha fet aquest matí el sorteig del calendari ( consulta’l aquí ) dels cinc grups de 2a divisió FEF. Els set equips catalans del grup 3 –s’hi podria sumar un català al grup 5 si algú compra la plaça que ha deixat vacant l’Extremadura– ja coneixen el camí que hauran de seguir per complir amb els seus objectius, ja sigui la permanència o la lluita per l’ascens.

La lliga arrencarà el 4 de setembre amb una primera jornada en què es viurà el primer duel català de la categoria, l’Espanyol B-Olot. El Prat i el Badalona Futur –agafant la plaça del Costa Brava– s’estrenaran a casa contra el Deportivo Aragó i l’Alzira, respectivament, mentre que el Manresa, el Terrassa i el Lleida debutaran a domicili als camps del València Mestalla, l’Ebre i el Terol, respectivament.

La lliga s’aturarà únicament el cap de setmana del 12 i 13 de novembre i dues setmanes per Nadal, i no tindrà cap jornada intersetmanal. L’última jornada, en què hi haurà dos duels catalans (l’Olot-Prat i el Lleida-Espanyol B), es disputarà el 14 de maig, abans que arribi el torn d’una promoció d’ascens que aquest any tornarà a jugar-se a doble partit als estadis dels equips protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)