1a divisió

S’escapa Expósito, s’acosta Pol

El mercat serà llarg. Un clar exemple ha estat la negociació entre la direcció esportiva del Girona i el jugador català Edu Expósito. El migcampista, propietat de l’Eibar fins al 2024, va valorar fins a l’últim moment diverses opcions. Molts equips de primera divisió van arribar a estar interessats en la compra del jugador, però finalment l’Espanyol ha pogut arribar a un acord amb el conjunt basc i Expósito firmarà per a les properes cinc temporades amb el club blanc-i-blau, com va poder avançar el portal digital La Grada. Una de les carpetes que més havien sonat a Montilivi queda tancada i s’haurà d’accelerar i negociar per altres opcions.

Pol Lozano, l’opció

Després de no poder definir el fitxatge d’Edu Expósito, el Girona vol tornar a disposar de Pol Lozano a la plantilla. El club, des de bon principi, va fer saber a l’Espanyol el seu interès per repetir la cessió amb el jugador nascut a Sant Quirze del Vallès. La voluntat de Lozano és tornar a Girona i les negociacions estan encaminades cap al seu retorn. L’Espanyol, però, està en espera de tancar la plantilla i això farà que la decisió es faci esperar. El futbolista català ha estat apartat de l’equip per unes molèsties que no li han permès disposar de gaires minuts en aquests primers duels de pretemporada del conjunt dirigit per Diego Martínez.

Amb la voluntat per part del futbolista i del club gironí, ara falta l’entesa amb l’Espanyol, després d’acumular competència i talent al mig del camp –Keidi, Darder, Expósito, Vinicius, Villahermosa i Lozano–. Després d’una carpeta tancada per al Girona, s’obren noves vies de negociació que poden acabar amb un nou retorn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)