1a divisió

Apagada de llum en el Girona-Bolívar a Palamós

El trofeu Costa Brava que disputaven el Girona i el Bolívar a l’estadi municipal de Palamós s’ha hagut d’aturar de sobte per culpa d’una apagada de l’enllumenat. L’estadi s’ha quedat a les fosques per un problema en la xarxa elèctrica. L’apagada s’ha produït quan faltava un quart d’hora per al final del partit, amb victòria per als gironins (2-0). Davant la impossibilitat de solucionar el problema elèctric en un període curt de temps, el partit ja no s’ha reprès i, un cop disputats 75 minuts, l’àrbitre ha assenyalat el final del partit.