2a divisió FEF

Badalona Futur, un bloc format entre el Costa Brava i el Badalona

El club ha oficialitzat el cos tècnic i més de mitja plantilla, que compta amb força integrants que la temporada passada militaven als dos equips

El CF Badalona Futur ja està en marxa. El Badalona va absorbir a la ja desapareguda UE Costa Brava, quedant-se amb la seva plaça a segona federació, però mantenint també l’equip de tercera. En els darrers dies hi ha hagut una marató d’anuncis per part del nou club. La direcció esportiva i el cos tècnic arriba del Costa Brava, d’on també ho fan diversos jugadors. Una part important del bloc que també conformaran alguns futbolistes importants de la plantilla del Badalona de la temporada passada.

Lucas Viale és el director esportiu que encapçalarà aquest projecte als despatxos. Formava part de l’organigrama del Costa Brava, on havia jugat durant quatre anys i va penjar les botes. A la banqueta, una dupla que arriba també de treballar a l’equip gironí. Oriol Alsina serà el primer entrenador, acompanyat d’Òscar Álvarez. Els dos van ser entrenadors del Costa Brava la temporada passada i, malgrat que no van poder evitar el descens, compten amb força experiència a segona b a la banqueta del que era el Llagostera.

Pel que fa a la plantilla, una mescla de jugadors del Costa Brava, peces importants del Badalona i alguns jugadors de renom del futbol català. Del Costa Brava hi arriben futbolistes com Andreu Guiu, David Crespo –l’any passat al Llanera–, Bruno Perone –encara no és oficial– i Juan Forlín, l’ex de l’Espanyol. Del Badalona s’incorporen homes clau com Xavi Molina, Christian Márquez i Toni Larrosa.

A més, la direcció esportiva ha decidit incorporar alguns futbolistes que van passar pel club fa algunes temporades, com Juan Antonio Segura i Dani Hernández. El primer hi va passar fa quatre anys i arriba procedent del Marbella. El lateral, en canvi, procedeix del Navalcarnero, però va estar al Badalona fa tres campanyes.

Becerra i Édgar, uns clàssics

Juan Forlín, Xavi Molina, Márquez i Larrosa són jugadors de pes per una categoria com segona federació, però a aquests s’hi han sumat incorporacions importants i de renom. El porter Isaac Becerra, ex-Girona i Nàstic i amb experiència de sobres al futbol professional, arriba a Badalona després de fer una bona campanya al Cerdanyola. Als seus 34 anys aportarà experiència en una posició clau.

I al davant aquest paper el tindrà Édgar Hernández. El punta ex-Reus, Sabadell i Nàstic en l’última temporada pot ser un jugador important a la categoria, tot i els seus 35 anys. I un altre dels fitxatges cridat a ser important és Albert Torras. El mig centre arriba del Calahorra, i ha passat per clubs de segona b com el Lleida, la Penya Deportiva, l’Ejea o el Saragossa B.

A més, el Badalona Futur ha fitxat a diversos jugadors joves com el porter Froi, el central argentí Matías Ayala, els migcampistes Óscar Coll i Mateo Enríquez i l’extrem Juan Fernández. Queden encara força incorporacions per completar l’equip d’Alsina, però el projecte ja ha arrencat. De fet, aquest diumenge van disputar el primer partit. Va ser la primera ronda de Copa Catalunya al camp de la Grama i els badalonins van guanyar per 1 a 2 amb gols de Torras i Larrosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)