Champions

Luuk De Jong classifica el PSV per a la final de la prèvia

Luuk De Jong i un gol de cap decisiu en els últims minuts de partit. Una història que a Barcelona s’ha repetit en diverses ocasions en els últims mesos i que ara es dóna als Països Baixos. Concretament, a Eindhoven. El PSV es jugava aquest dimarts, davant el Mònaco, el pas al play-off final per classificar-se per a la pròxima Champions. L’eliminatòria va acabar en empat al final dels 180 minuts reglamentaris, i en la pròrroga va aparèixer De Jong per marcar el tercer gol i donar el triomf als seus.

El partit d’anada a terres franceses va acabar amb empat a u. La tornada va arrencar amb un gol de Veerman per avançar al PSV. Al segon temps, el Mònaco li va donar la volta al marcador amb gols de Maripán i Ben Yedder. Quan tot semblava encaminat a la victòria dels de Philippe Clement, una jugada d’estratègia al darrer minut de partit va acabar amb l’empat a 2. Una centrada passada va ser prolongada per De Jong i rematada pel mexicà Erick Gutiérrez.

L’eliminatòria se n’anava a la pròrroga. I en el temps extra va aparèixer, de nou, Luuk De Jong. L’exdavanter del Barça ja havia assistit en el segon gol, i al minut 110 Jordan Teze va servir una gran centrada que De Jong va definir al segon pal amb una gran rematada picada que va significar el triomf de l’equip entrenat per Van Nistelrooy.

Luuk De Jong va deixar el Sevilla - que l’havia cedit al Barça - per tornar a casa, ja havia estat cinc anys al PSV. Ha disputat cinc partits de pretemporada, la Supercopa holandesa, els dos de prèvia de Champions i la primera jornada d’Eredivisie. De moment, tan sols ha anotat dos gols, però ha estat indiscutible i ha repartit quatre assistències.

El PSV ja és a l’última ronda prèvia de la Champions, però tindrà un rival exigent en la darrera ronda: el Rangers escocès. El subcampió de la passada Europa League va derrotar a l’Union Saint-Gilloise belga, que va estar molt a prop de donar la sorpresa. Va vèncer 2 a 0 a l’anada, però el Rangers va remuntar a l’Ibrox Stadium.

Sis places disponibles per a la pròxima Champions

Resten sis places per definir per a la pròxima edició de la Champions que arrencarà en un mes, aproximadament. Més enllà del Rangers-PSV, s’enfrontaran Benfica-Dinamo de Kiev, Bodo Glimt-Dinamo de Zagreb, Maccabi Haifa-Estrella Roja, Qarabag-Viktoria Plzen i Copenhague-Trabzonspor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)