Més futbol

El PSG femení, d’estada al complex TorreMirona de Navata

El conjunt francès es prepararà a les instal·lacions del 20 al 25 d’agost i disputarà un amistós contra el Levante las Planas el dia 23

El PSG femení realitzarà una estada de pretemporada a Navata, al complex TorreMirona. El conjunt francès, sotscampió de la lliga, a les portes de la final de l’última champions i amb 9 jugadores que venen de disputar l’Eurocopa, es prepararà a les instal·lacions de Navata del 20 al 25 d’agost.

El conjunt parisenc realitzarà per primera vegada la pretemporada a les instal·lacions navatenques. Després del sotscampionat a la D1 i de quedar-se a un pas de disputar la final de la Champions League, aspirarà a lluitar per tots els títols. El conjunt és entrenat des de finals de juliol per Gérard Prêcheur i compta, a la plantilla, amb les ex del Barça Kheira Hamraoui i Lieke Martens.

Durant l’estada a terres empordaneses el PSG disputarà un partit amistós contra un equip català: el Levante las Planas, ascendit enguany a primera divisió. El duel serà el 23 d’agost (19.30 h) a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, amb entrada gratuïta.

Són ja molts els equips professionals que han passat pel complex al llarg de les darreres temporades. Pel que fa a grups femenins, del 3 al 7 de gener d’aquest any hi va passar l’Olympique de Lyon, que quatre mesos més tard es proclamaria campió de la Champions femenina i de la lliga francesa.

Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona, explica que “després de consolidar-nos com un punt de concentració per a equips masculins de futbol de França, estem contents de la projecció del futbol femení, que està en plena progressió equiparant-se també en les concentracions esportives. El futbol femení està clarament en auge i per nosaltres és un honor que aquest any dos dels quatre millors equips de la Champions League femenina hagin apostat per preparar-se a les nostres instal·lacions”.

Durant l’estada, els equips disposen d’un camp de futbol de mides oficials i de gespa natural, un menjador privat amb menús adaptats per cada equip, una sala de massatges, diverses sales de reunions, una piscina a l’aire lliure, un centre esportiu amb sala fitness, pàdel, pistes de tennis, piscina coberta i spa amb jacuzzi, sauna, bany de gel i dutxes biotèrmiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)