Copa Catalunya

Cornellà, Nàstic, Olot i Badalona Futur, endavant

Copa Catalunya. Els quatre primers classificats per a la tercera eliminatòria van imposar la millor categoria però amb molts patiments

El Cornellà, el Nàstic, l’Olot i el Badalona Futur es van classificar per a la tercera eliminatòria de la copa Catalunya. Tots ells van imposar la millor categoria contra tres equips de la tercera FEF.

El Nàstic va vèncer el Castelldefels 0-1 gràcies a una solitària diana de Pablo Fernández en el primer acte (16’); el Cornellà va fer el mateix contra el Sant Andreu, però a través de la tanda de penals. Els del Baix Llobregat manaven 0-2 al descans però dos gols dels quadribarrats, en el 85 i el 93, van enviar l’eliminatòria als penals (0-3). L’Olot va superar l’Europa gràcies a un gol del davanter Ernest Forgas (52’); i el Badalona Futur va empatar a zero al municipal de Peralada, però la tanda de penals el va classificar per pujar un esglaó més en la competició (2-4).

JUGATS
Sant Andreu-Cornellà 2-2 (0-3)
Olot-Europa 1-0
Peralada-Badalona Futur 0-0 (2-4)
Castelldefels-Nàstic 0-1
AVUI
Badalona-Barça B 19.00 h
San Cristóbal-Prat 20.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)