1a divisió

Baena brilla en l’estrena en lliga del Vila-real

L’ex del Girona va anotar un doblet en el debut amb els groguets, que, amb el Betis i l’Atlético, són els primers líders de la temporada a primera

La primera jornada de lliga no ha tingut un to gaire diferent de la temporada passada. La màxima igualtat i el poc risc marquen la tònica general de la competició, amb poques excepcions. Només tres partits de la jornada 1 s’han decidit per més d’un gol de diferència, tots ells per 3 gols a 0. El primer a aconseguir-ho va ser el Vila-real. El submarí va superar el Valladolid amb contundència i amb gran protagonisme per Álex Baena. L’ex del Girona va saltar al camp passada l’hora de joc i va ser capaç d’anotar dos gols per sentenciar el partit, un d’ells amb un xut espectacular.

L’Atlético i el Betis van igualar el resultat dels de Castelló i són també líders després de la primera jornada. Els madrilenys van ser molt superiors al Getafe al Coliseum. La connexió Joao Fèlix-Morata va aniquilar els de Quique Sánchez Flores. El davanter espanyol va anotar els dos primers gols, el tercer va ser obra de Griezmann, sortint des de la banqueta. El Betis, per la seva part, va vèncer a l’Elx al Villamarín. Els visitants es van quedar amb un home menys al quart d’hora de partit i un doblet de Juanmi i un gol de Borja Iglesias li van donar la victòria.

Els dos grans candidats al títol van tenir partits complicats. No ho havien de ser tant tenint en compte els rivals i el nivell de les plantilles, però el Barça no va passar de l’empat amb el Rayo i el Madrid va haver de remuntar al camp de l’Almeria, recent ascendit.

Més enllà del Barça, poques sorpreses més. Tan sols la derrota del Sevilla al camp d’Osasuna (2-1). L’equip de Lopetegui genera dubtes en aquest inici de curs, amb baixes importants respecte a l’any passat i incorporacions pendents. La Real Sociedad va superar al Cadis a domicili (0-1) i és un ferm candidat a ocupar places europees. El València també va guanyar per la mínima a un Girona competitiu, però insuficient. Finalment, el meritori empat in extremis de l’Espanyol a Vigo contra el Celta i el del Mallorca a San Mamés, aguantant el 0 a 0 inicial amb una exhibició de Rajkovic, nou porter dels illencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)