Més futbol

El City fa oficial el fitxatge de Sergio Gómez

El City ha fet oficial l’arribada a les seves files del badaloní Sergio Gómez, per qui ha pagat 13 milions d’euros al Anderlecht. El conjunt anglès reforça el lateral esquerre de la seva plantilla amb el futbolista de 21 anys format al Barça i que, tot i la seva joventut, ja ha militat en diversos clubs d’arreu d’Europa.

Sergio Gómez va sortir de Catalunya com a migcampista per posar rumb al Borussia el 2018. Els alemanys el van cedir dues campanyes seguides a l’Osca, on va coincidir amb Míchel Sánchez a la banqueta aragonesa. L’estiu del 2021, l’Anderlecht va fitxar al català del Dormund per 1,5 milions i en la seva etapa a Bèlgica, reconvertit com a lateral esquerre, ha firmat una darrera temporada brillant fent set gols i repartint dotze assistències en total: “Estic immensament orgullós i feliç d’unir-me al City, el millor equip d’Anglaterra. Amb en Pep Guardiola,, un dels entrenador més importants del món, tinc l’oportunitat d’aprendre i progressar més com a jugador. Poder formar part del club és un somni fet realitat”, ha dit el badaloní en la seva presentació com a nou futbolista skyblue.

Sergio Gómez, que ha firmat pel City fins al 2026, és o havia estat objecte de desig del Girona i una demanda del seu tècnic però la falta d’efectius al lateral esquerre de la plantilla dirigida per Guardiola fa que, de moment, el jugador es quedi a Anglaterra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)