Més futbol

Clima de Champions

Gamper femení. L’equip subcampió d’Europa s’enfronta al Montpeller avui a les 20 h en un Johan Cruyff que té les entrades esgotades

Enguany no s’ha pogut repetir la presentació conjunta dels equips masculí i femení del FC Barcelona en un únic trofeu Joan Gamper com va succeir el curs passat, degut a la retirada d’última hora de la Roma com a convidada, però aquest petit contratemps no ha minvat gens les ganes que té l’afició de tornar a veure se nou en acció les actuals campiones de lliga i copa i també finalistes de la lliga de campions.

A partir de les 19.15 h, el Johan Cruyff, que ha penjat el cartell de “totes les localitats venudes”, serà testimoni de la presentació de l’equip de Jonatan Giráldez per a la temporada 2022/23. “Ja no és cap sorpresa. La resposta de l’afició, no només a casa sinó també quan juguem a fora, indica que el que estem fent agrada a la gent. Estem molt contents que hi hagi un gran ambient al nostre camp, on esperem aconseguir una victòria i poder gaudir tots junts”, va expressar el tècnic.

El rival final d’aquesta segona edició del Gamper femení és el Montpeller, que la temporada passada va acabar en cinquena posició al campionat francès. “Afrontem el partit amb la intenció de continuar provant coses, per analitzar-les, després entrenar-les i intentar corregir-les. Tenim comportaments ofensius i defensius diferents respecte al Bayern i el PSG, però anem amb la mateixa idea de tenir més recursos pel que fa al joc”, va explicar Giráldez.

L’enfrontament permetrà conèixer de prop les noves incorporacions com ara Núria Rábano, Vicky López i els fitxatges estel·lars de Lucy Bronze i Geyse Ferreira, anglesa i brasilera que, tot i haver fet pocs entrenaments amb les seves noves companyes, “estan entenent a la perfecció el seu rol”. No podrà ser-hi Salma Paralluelo perquè continua disputant el mundial sub-20 amb la selecció espanyola.

Aquest serà el penúltim matx de preparació, ja que encara quedarà el trofeu Teide de dissabte contra el Tenerife per posar fi a una pretemporada, de moment, irregular en què va golejar el Lleida però va perdre contra el Bayern. L’inici del curs oficial està previst per a l’11 de setembre contra el Llevant les Planes.

Nous dorsals adjudicats

El Barça femení ja té definits els números que lluirà l’equip durant tota la temporada 2022/23. Els dorsals són els següents: (1) Paños, (2) Paredes, (3) Jana, (4) María León, (5) Melanie, (6) Pina, (7) Graham, (8) Marta, (9) Mariona, (10) J. Hermoso, (11) Alexia Putellas, (12) Patri, (13) Cata, (14) Aitana, (15) Leila, (16) Rolfö, (17) A. Pereira, (18) Crnogorcevic, (19) Bruna, (20) Oshoala, (21) Falcón, (22) Martens, (23) Engen i (24) Gemma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)