1a divisió FEF

Un gol de penal dona un altre punt al Nàstic (1-1)

Després d’un empat a casa contra el Logroñés (2-2), el Nàstic ha tret un altre punt del Camilo Cano de la Nucia, en un partit que s’ha animat al final (1-1). Ha trigat a veure’s jugades de perill. La primera arribada dels locals ha estat un xut de Borja Calvo (23’). La Nucia arribava més a l’àrea rival, però sense grans ocasions. La primera del Nàstic ha arribat poc abans del descans, amb una rematada de Robert Simon (41’). Ja en la segona part, Marc Trilles ho ha provat en rematar un servei de falta de Bonilla (54’). El partit ha embogit en la recta final. Els locals han marcat l’1-0 mitjançant Bustillo, que ha complicat molt les coses a l’equip de Raül Agné (84’). Però els grana han tingut temps de reaccionar i han marcat gràcies a un penal que Guillermo Fernández ha transformat (87’).