Champions

El City no té aturador al Sánchez Pizjuán (0-4)

El Manchester City de Pep Guardiola s’ha imposat còmodament a un Sevilla que no ha tingut gaires opcions de plantar-li cara (0-4). Erling Haaland ha estat l’autor de dues dianes. El primer gol després d’una bona combinació entre Foden i Kevin de Bruyne que ha vist al noruec sol al segon pal que no ha perdonat i ha avançat al seu equip al minut vint. El Sevilla anva creixent a partir d’accions a pilota aturada. La més calra del primer temps ha estat a una ràpida transició on el Papu no ha pogut enviar al fons de la xarxa. El Sánchez Pizjuán cantava el gol.

Als segons quaranta-cinc minuts, el City ha posat una marxa més amb pilota i Foden ha firmat un golàs després d’un retalls a Gudelj. La precisió de la rematada ha servit per posar el zero a dos al marcador. El tecer gol ha estat la cirereta del pastís citizen amb el doblet de Haaland. Bono ha refusat un xut de Foden i el jove davanter ha recollit la jugada per sentenciar el partit. El quart ha estat obra de Rúben Dias per posar en evidència el mal moment que viu l’equip de Julen Lopetegui.

El PSG acaba patint (2-1)

Els parisencs han dominat bona part del matx al Parc dels Prínceps que al minut vint-i-dos ja guanyaven per dos a zero amb un doblet de gols de Kilian Mbappé a la Juventus. A la represa, els visitants han retallats distàncies amb un gol de Mckennie. Els de Galtier han dominat bé els contraatacs i han pogut fer mal a l’esquena de la defensa italiana. Neymar i Mbappé han liderat als parisencs que enceten la fase de grups amb una victòria de prestigi (2-1).

El Chelsea cau a Zagreb

El resultat sorprenent de la primera jornada de la Champions ha estat al camp del Dinamo de Zagreb on el Chelsea ha caigut per un a zero. L’autor del gol ha estat el serbi Orsic que al minut tretze ha avançat al seu equip.

El gol de la jornada ha estat obra del valencià i ex del Barça, Grimaldo. El migcampista ha col·locat una pilota a l’escaire per sentenciar el Benfica- Maccabi Haifa (2-0) del Grup H.

Els altres resultats de la jornada han estat la victòria per tres a zero del Dortmund al Copenhaguen, l’empat a un entre Salzburg i Milà; i la contundent victòria del Shakhtar Donetsk al camp del Red Bull Leipzig (1-4) del Grup F del Madrid.