Europa League

La Real assalta Old Trafford

La Real Sociedad ha assaltat Old Trafford. El conjunt txuri-urdin s’ha imposat (0-1) amb una diana de penal de Brais Méndez (59’) en la segona part i es posa molt bé la classificació per a la següent fase de l’Europa League, després de sumar el triomf en el partit més difícil que tenia en el grup.

D’altra banda, el Betis ha acabat el seu partit amb regust agredolç. D’una banda, ha començat amb victòria (0-2) al feu del HJK Helsinki amb un doblet de Willian José, però de l’altra també torna amb una mala notícia; la lesió de Juanmi que ha hagut de ser evacuat del camp en llitera, després de patir una lesió al turmell, que fa mala pinta.

Victòria del Vila-real a la Conference League

El conjunt groguet ha superat amb problemes al Lech Poznan (4-3) en un partit que ha resolt al minut 88 amb una diana de Coquelin. L’ex del Girona, Álex Baena, ha fet un doblet per a l’equip entrenat per Unai Emery que comença la Confernce League sumant tres punts.