2a divisió FEF

Sense gol poc es pot fer

2a divisió FEF. L’Olot suma el primer punt del curs en l’estrena a casa després d’un partit gris en què acaba empatant a zero contra el Terol

Olot 0 Terol 0

OLOT:Batalla; Callís (Xumetra, 65’), Gonzalo, Uri Ayala (Aimar, 81’), Carles Mas, David Bigas (Coris, 56’); Castells (Ot Serrano, 81’), Eloi Amagat, Urri; Manel Busquets i Forgas.TEROL:Taliby, Carmona, Julen, Borja Romero, Emaná (Lacruz, 80’), Aparicio (Cabetas, 80’), Sanchís, Carlos Javier, Villanueva, Carbonell (Guillermo, 59’) i Marc Manchón (Tena, 71’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Domato Pereira.T.G.:Als locals Uri Ayala i Eloi Amagat, i al visitant Sanchís.

Era el dia per arrodonir les festes del Tura, però no es va poder celebrar al municipal. A l’Olot li està costant engegar la maquinària aquesta temporada. I és que, després de perdre en la primera jornada al camp de l’Espanyol B per culpa d’un gol en els últims minuts, els de Manix Mandiola van empatar a zero contra el Terol en el primer partit a casa de la temporada. És el primer punt del curs per al conjunt olotí, però no és del tot esperançador, perquè l’equip continua sense veure porteria aquesta temporada i si ahir algú va ser més a prop de sumar els tres punts va ser el conjunt aragonès, que va gaudir de les millor ocasions, tot i que els olotins també van tenir bones oportunitats i es podrien haver endut el triomf.

La primera part va estar plena d’alternatives, perquè els dos equips van gaudir d’ocasions prou clares per obrir un marcador que no es va moure. Forgas, Bigas i Manel Busquets, amb un xut que va tocat en un defensa i no va entrar per ben poc, van tenir les millors ocasions del conjunt olotí, mentre que Emaná i Villa, la gran amenaça dels aragonesos, van tenir les més clares del conjunt visitant.

En la segona part, l’Olot no va començar gens bé i el Terol podria haver obert la llauna perfectament. De fet, qui va salvar els de Manix Mandiola va ser el travesser, en una rematada de cap de Villa. A poc a poc, l’Olot es va treure una mica la son de les orelles. Eloi va tenir la millor ocasió del partit, però Taliby va reaccionar molt bé sobre la línia de gol. El porter aragonès va fer un gran partit, però encara millor va ser el de Batalla, la figura del matx. El porter olotí es va haver de lluir en nombroses ocasions, especialment en un xut de Guille Andrés. En els últims minuts, l’Olot va intentar fer un pas endavant, però li va costar molt generar perill, i encara va tenir sort, perquè, en la darrera acció del partit, Villa va perdonar dins l’àrea en una ocasió claríssima per marcar el gol de la victòria visitant.

ELS VESTIDORS

L’empat és el que hem merescut, perquè no hem sabut concretar les nostres opcions. Si no pots guanyar, que no et guanyin
Estem fent un curs accelerat d’adaptació a la categoria contra equips que van estar a dalt l’any passat
Manix Mandiola
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)