Europa League

Real i Betis, més líders

Europa League. Bascos i andalusos no fallen a casa i sumen un ple: sis punts de sis possibles

Els dos representants de la lliga espanyola en l’Europa League van llançats al capdavant dels seus grups. Després de guanyar en la primera jornada, tots dos van fer els deures a casa seva i sumen sis punts de sis possibles.

La Real Sociedad havia assaltat Old Trafford en el debut. Ahir, els d’Imanol Alguacil van patir més del previst contra l’Omonia. El conjunt donostiarra va dominar en la primera part i va marxar al descans a davant en el marcador gràcies a un golàs d’Ander Guevara des de fora l’àrea. La Real va perdonar en atac i ho va pagar amb la diana de l’empat xipriota en el minut 72. Els bascos, però, disposen d’un jugador com Take Kubo. El japonès va conduir un contraatac i va regalar el gol a Sorloth, que va situar el 2-1 definitiu. Els donostiarres tenen sis punts, tres més que el United, que va guanyar a camp del Sheriff Tiraspol gràcies als gols de Sancho i Cristiano Ronaldo.

El Betis se salva

Els andalusos van resoldre el duel contra el Ludogorets per 3-2. I això que l’equip de Pellegrini va arribar a situar-se amb un còmode 2-0 gràcies a les dianes de Luiz Henrique i Joaquín, que va firmar un golàs. Els búlgars van reduir la distància i van collar el Betis, fins i tot després del 3-1 de Canales. El Ludogorets encara va fer un gol més i va disposar d’una ocasió claríssima en el temps afegit. Els sevillans són líders, amb tres punts més que els búlgars i que el Roma de José Mourinho, que va aconseguir els tres primers punts.

El Vila-real guanya a la Conference League gràcies a un gol de Baena

C.R.

El conjunt groguet suma dues victòries en dos partits en la tercera competició europea. Els d’Unai Emery van derrotat el Beer Sheva a domicili per 1-2. Morales va avançar el Vila-real en la primera meitat, però els israelians van igualar el duel en el segon temps. Com en la primera jornada, va emergir la figura d’Álex Baena, que ja va ser decisiu en el debut. L’ex del Girona va fer el gol de la victòria en el minut 67.