Lliga de les Nacions

Luis Enrique convoca sis blaugrana entre els quals hi ha Alba però no Ansu

El seleccionador absolut espanyol ha fet oficial la llista de 24 convocats que disputaran els dos propers partits oficials corresponents a la Nations League. Espanya jugarà a Saragossa contra Suïssa el dissabte 24 de setembre (20:45h) i es desplaçarà fins a Braga per enfrontar-se a Portugal el dimarts 27 de setembre (20:45h).

Luis Enrique ha citat sis jugadors del Barça però el que més crida l’atenció és que en el grup de blaugrana manté la confiança en Jordi Alba, que ha perdut presència en els esquemes de Xavi Hernández, però no ha convocat Ansu Fati, que està millorant la seva forma física i ha disputat més minuts a bon nivell. A més d’Alba, els altres futbolistes culers són Eric Garcia, Busquets, Pedri, Gavi i Ferran Torres.

Tota la convocatòria de Luis Enrique:

Porters

Unai Simón (Athletic), Robert Sánchez (Brighton) i David Raya (Brentford)

Defenses

Pau Torres (Vila-real), Jordi Alba (Barça), José Gayà (València), Hugo Guillamón (València), Diego Llorente (Leeds), Eric Garcia (Barça) i Dani Carvajal (Madrid).

Migcampistes

Busquets (Barça), Rodri (City), Pedri (Barça), Koke (Atleti), Gavi (Barça), Carlos Soler (PSG) i Marcos Llorente (Atleti).

Davanters

Sarabia (Sporting CP), Nico Williams (Athletic), Marco Asensio (Madrid), Morata (Atleti), Borja Iglesias (Betis), Yeremi Pino (Vila-real) i Ferran Torres (Barça).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)