El Peralada supera el Badalona a domicili i confirma el gran inici (0-2)

El Peralada és el colíder de la lliga després de guanyar aquesta tarda al camp del Badalona i sumar els sis punts possibles en aquest inici de lliga, cosa que només ha aconseguit l’Europa, el líder de la lliga gràcies a la diferència de gols. Els xampanyers, a més, continuen sense encaixar cap gol, i és que els de Miquel Àngel Muñoz han guanyat 0-2 al municipal badaloní en un partit molt seriós i complet. Piju, en els primers minuts, i Sergi Solans, a l’inici de la segona part, han estat els golejadors.

En el primer minut de partit el Peralada ha avisat amb una acció entre Piju i Sergi Solans que no ha acabat en gol per ben poc, però en el minut 7 els xampanyers ja no han perdonat. I és que després d’una gran jugada col·lectiva Moha ha fet la passada de la mort per Piju, que aquesta vegada ha enviat l’esfèrica al fons de la porteria. Fins a la mitja part el domini ha continuat sent del Peralada, que fins i tot ha gaudit de bones ocasions a les botes de Piju i Sergi Solans, els grans protagonistes del partit, per ampliar l’avantatge.

Al descans s’ha arribat amb el 0-1 en el marcador, però en la represa els xampanyers han tardat ben poc a, ara sí, fer el segon gol que encarrilava el matx. Varese ha posat una centrada perfecte dins l’àrea on Sergi Solans, de cap, ha marcat el 0-2 amb un remat creuat (47’). Amb dos gols d’avantatge el Peralada s’ha protegit una mica més i el Badalona, tot i que ho ha intentat, ha estat incapaç de generar ocasions clares de perill a la porteria d’Aroca. De fet, en el tram final qui s’ha costat més al gol ha estat el Peralada en un parell de contraatacs, però el marcador ja no s’ha mogut.