1a divisió

El Levante Les Planes perd en la visita al Madrid CFF (3-1)

El Levante Les Planes ha perdut el primer partit de lliga després de caure derrotat al camp del Madrid CFF (3-1). El conjunt català ha marxat al descans amb avantatge en el marcador gràcies a una diana d’Irina Uriba (13’), però una reacció fulgurant de les madrilenyes en el segon temps ha acabat amb la resistència de les futbolistes dirigides per Ferran Cabello.

La primera part ha estat igualada però, en el primer xut de les de Sant Joan Despí, Irina ha pogut avançar al seu equip. Poc a poc, el Madrid ha passat a dominar el duel i a exigir a la defensa del Levante, que ha aguantat el mínim avantatge de forma brillant.

En la segona, en dotze minuts, el Madrid CFF ha pogut donar la volta al marcador i obtenir un avantatge definitiu gràcies a un atac constant que ha tirat per terra la solidificació defensiva catalana. Kundananji amb un doblet en el 58 i el 64 ha capgirat el matx com una truita i Mónica, de penal en el 70, ha sentenciat a les de Cabello, que han vist com el rival ha xutat nou vegades entre els tres pals (21 en total) per només dos l’equip català (9 en total).

La derrota deixa al Levante al vell mig de la taula encara amb la resta de la jornada per disputar-se després de la gran victòria en el primer partit corresponent a la segona jornada al camp del Betis.