Lliga de les Nacions

Pas en fals a dos mesos del mundial

Nations League. Espanya està obligada a guanyar dimarts a Braga contra Portugal per ser primera

Espanya 1 Suïssa 2

ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta (Carlos Soler, 87’), Eric García, Pau Torres, Jordi Alba; Busquets, Gavi, Pedri (Marcos Llorente, 70’); Sarabia (Nico Williams, 64’), Ferran Torres (Yeremy Pino, 64’) i Marco Asensio (Borja Iglesias, 64’).SUÏSSA:Sommer; Widmer, Akanji, Elvedi, Ricardo Rodríguez (Steffen, 46’); Freuler, Granit Xhaka, Sow (Zakaria, 68’); Rubén Vargas (Aebischer, 78’), Shaqiri (Ndoye, 68’) i Embolo (Seferovic, 86’).GOLS:0-1 (21’) Akanji. 1-1 (55’) Jordi Alba. 1-2 (58’) Embolo.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès).T.G.:Akanji.PÚBLIC:31.089 espectadors a La Romareda.

A menys de dos mesos de l’inici del mundial de Qatar, Espanya no carbura com a Luis Enrique li agradaria. Ahir es va ofegar a La Romareda contra una Suïssa que mai abans havia guanyat en territori espanyol. El combinat de Murat Yakin va desarticular Espanya amb dues accions a pilota aturada. Els dos gols de Suïssa van arribar en dos serveis de córner. En el primer, el central Akanji va guanyar la partida a Azpilicueta i va batre Unai Simón amb una bona rematada de cap. En l’acció de l’1-2 definitiu, Akanji va tornar a aparèixer en el primer pal i entre Embolo i Eric Garcia van acabar introduint la pilota al fons de la xarxa. El gol va arribar només tres minuts després que Jordi Alba hagués empatat el partit, després d’afusellar Sommer amb la cama esquerra i culminant així una magnífica acció individual de Marco Asensio.

L’entrada de Nico Williams i Borja Iglesias, tots dos debutants, va millorar la versió ofensiva d’una Espanya que necessita millorar molt amb vista a Qatar. La derrota obliga ara l’equip de Luis Enrique a guanyar dimarts a Braga contra Portugal si vol recuperar el primer lloc del grup A i jugar la final a quatre de la Nations League. Portugal va golejar la República Txeca (0-4).

JORDI ALBA

Grup A
Rep. Txeca-Portugal 0-4
Espanya-Suïssa 1-2
Grup B
Armènia-Ucraïna 0-5
Islàndia-Rússia Suspès
Eslovènia-Noruega 2-1
Escòcia-Irlanda 2-1
Israel-Albània 2-1
Sèrbia-Suècia 4-1
Grup C
Irlanda del Nord-Kosova 2-1
Xipre-Grècia 1-0
Suplent de Balde al Barça, Alba marca amb ‘la Roja’ i es reivindica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)