2a divisió FEF

No es pot estar més de pega

2a divisió FEF. L’Olot perd contra el València Mestalla (0-2) després de tenir les millors ocasions en la primera part i fallar un penal en la segona

Olot 0 València Mestalla 2

OLOT:Batalla; Callís, Gonzalo Pereira (Manel Busquets, 58’), Uri Ayala, Carles Mas, Bigas; Ot Serrano (Ferran Brugué, 67’), Eloi Amagat (Guillem, 67’), Urri; Josep Cerdà (Xumetra, 58’) i Forgas.VALÈNCIA MESTALLA:Emilio Bernad; Facu, Tárrega, Ivan Muñoz (Jesús, 81’), Joseda; Javi Guerra (Iranzo, 81’), Martí Soler, Alemañ (Gozálbez, 72’); Fran Pérez (Hugo, 72’), Marí i Rodrigo (Diego, 65’).GOLS:0-1 (51’) Fran Pérez. 0-2 (83’) Gozálbez.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:Als locals Ot Serrano i Urri, i al visitant Rodrigo.PÚBLIC:786 espectadors.

Fa una setmana, l’Olot va veure com se li escapava la victòria en els minuts finals després de fallar un penal. I ahir, després de fallar de nou des dels onze metres, els de Manix Mandiola van veure com el València Mestalla jugava millor les seves cartes i s’enduia la victòria del municipal olotí (0-2). La falta de gol –només un en quatre jornades– va tornar a condemnar els garrotxins, que per ocasions van merèixer més, però que es queden amb un balanç molt pobre de només dos punts dels dotze possibles. L’Olot necessita millorar moltes coses si vol alçar el vol i abandonar la zona de descens. Cal fer un pas endavant, com es va veure en la primera part, i al darrere, com es va veure en la segona. I també en fortalesa mental.

Després d’uns minuts inicials amb alternatives, l’Olot va saber trobar la manera de generar perill a la porteria d’Emilio Bernad, la gran figura del partit. Callís, pel carril dret, es va convertir en un corcó i va originar grans ocasions durant tota la primera part. Però ningú no va ser capaç de convertir-les en gol. Cerdà, en dues ocasions, Forgas, Uri Ayala i Ot Serrano van demostrar que a l’equip li falta afinar molt la punteria.

En la segona part, quan només s’havia jugat un minut, semblava que s’hi podria posar solució fàcil, ja que Cerdà va provocar un penal en el primer minut –l’atacant cedit pel Barça B va tornar a tenir molt bons minuts. Eloi va assumir la responsabilitat des dels onze metres, però Emilio Bernad li va endevinar la intenció i va fer una gran aturada (47’). Aquí, l’Olot es va començar a enfonsar i van aparèixer les mancances defensives. Sobretot al centre del camp, on la baixa de Castells va pesar molt. El València Mestalla, que havia generat poc perill fins llavors, va incrementar el domini de la possessió i va començar a trobar els espais per fer anar de bòlit la defensa olotina. I, és clar, amb l’equip tocat anímicament, el que va venir s’ho ensumava tothom. Fran Pérez va ser capaç de rebre dins l’àrea i es va desfer de Batalla per marcar el 0-1 (51’). Tocava reaccionar, però l’Olot no va poder ni amb els canvis, i, en els minuts finals, Gozálbez va marcat amb un xut ajustat al pal curt el definitiu 0-2 (83’).

Estàvem bé, però després de fallar el penal hem tingut una baixada anímica molt gran. El desgast físic i perdre la fe fa que sigui difícil
Tots els partits són molt igualats i haurem de seguir lluitant. El temps ens posarà a lloc