Territorial

Episodi de racisme en un partit d’infantils

Un partit amistós d’infantils a Sant Vicenç de Castellet, entre el conjunt local i la Pirinaica de Manresa, va derivar en un episodi de racisme. Una part dels espectadors, des de la graderia, es van dedicar a fer gestos i sons de mico cada vegada que un jugador de la Pirinaica, de raça negra, tocava la pilota.

Arran de l’actitud impresentable dels espectadors, l’entrenador de la Pirinaica va decidir retirar l’equip. El president del club ha assegurat a Catalunya Ràdio que no és la primera vegada que es produeixen aquests fets. Els crits i gestos racistes no van quedar reflectits en l’acta arbitral, tot i que la federació catalana (FCF). Una de les campanyes que havia promogut la FCF era per aturar els insults des de la graderia.

La directiva del Sant Vicenç de Castellet ha condemnat els fets i ha fet un comunicat en què especifica que els insults els van proferir un grup de joves d’entre 11 i 14 anys, que encara no ha estat identificats. Preveu actuar “amb contundència i en conseqüència als fets.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)