Lliga de les Nacions

Els blaugrana canvien el guió

Nations League. L’entrada de Busquets, Pedri i Gavi, que van ser suplents, impulsa la selecció espanyola, que s’imposa a Portugal amb un gol de Morata en el 88’ i jugarà la ‘final four’

Portugal 0 Espanya 1

PORTUGAL:Diogo Costa; Cancelo, Rubén Dias, Danilo Pereira, Nuno Mendes; Bruno Fernandes, Ruben Neves (Joao Felix, 89’), Willian Carvalho (Leao, 78’); Bernando Silva (Joao Mario, 72’), Diogo Jota (Vitinha, 77’) i Cristiano.ESPANYA:Unai Simón; Carvajal, Guillamón (Busquets, 46’), Pau, Gayá; Rodri, Koke (Pedri, 60’), Soler (Gavi, 60’); Ferran (Nico Williams, 72’), Morata i Sarabia (Pino, 60’).GOLS:0-1 (88’) Morata.ÀRBITRE:Daniele Orsato.T.G.:als locals Bernardo Silva i Joao Felix; als visitants Carvajal i Guillamón.PÚBLIC:28.196 espectadors a l’estadi municipal de Braga.

La selecció espanyola disputarà la final four de la Nations League. El conjunt orientat per Luis Enrique va imposar-se (0-1) ahir a Portugal i va segellar el primer lloc del grup que li permetrà, del 14 al 18 de juny del 2018, lluitar pel títol contra els Països Baixos –amfitrió–, Itàlia i Croàcia. Li va anar ben just, però, al combinat estatal, al qual només li valia guanyar, i ho va fer al final, en el minut 88, amb un gol de Morata en un partit en què no va rutllar fins que Sergio Busquets, Pedri i Gavi van entrar al terreny de joc.

I és que els blaugrana van ser suplents, només Ferran Torres va ser titular, i a la roja li va costar un munt contra un conjunt lusità ben endreçat al seu camp, que en tenia prou amb contraatacar per generar perill i fer d’Unai Simón el millor dels visitants. El matx demanava a Espanya interiors capaços de rebre entre línies, girar-se i moure bé la pilota, cosa que Koke i Soler no dominen, i l’entrada de Pedri i Gavi, en el minut 60, li va canviar la cara. Amb la medul·lar blaugrana –Busquets havia entrat després del descans– i també amb la incursió de Nico Williams, el joc dels de Luis Enrique va adquirir un altre sentit; circulació amb més ritme, més profunditat i més ullal, fins que Morata va aparèixer per empènyer una deixada de cap de Williams i decidir l’enfrontament.

LLIGA A
‘Final four’: Croàcia, Espanya, Itàlia i els Països Baixos. Descensos: Àustria, República Txeca, Anglaterra i Gal·les.
LLIGA B
Ascensos: Bòsnia i Hercegovina, Escòcia, Israel i Sèrbia. Descensos: Romania, Armènia i Suècia.
LLIGA C
Ascensos: Turquia, Grècia, el Kazakhstan i Geòrgia. Descensos: Lituània, Xipre, Bielorússia i Gibraltar.
LLIGA D
Ascensos: Letònia i Estònia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)