2a divisió FEF

L’Olot tanca el seu centenari amb una placa commemorativa ben especial

L’Olot finalitzat els actes del seu centenari descobrint una placa commemorativa que recorda els 100 anys de la inauguració del Camp de l’Estació.

L’acte, celebrat on antigament hi havia la casa del club (als pisos de Can Casadellà) ha comptat amb la presència de diferents aficionats del club, membres de la comissió del centenari i el mateix alcalde de la localitat. El batlle Pep Berga, el president de la comissió del centenari, Carles Llorens, i el vicepresident de l’Olot, Enric Vila han estat els encarregats de fer els parlaments corresponents en el que ha estat el darrer esdeveniment relacionat amb el centenari.

L’Olot i la seva comissió ha organitzat diversos esdeveniments en el darrer any. Dels més destacats han estat una exposició acurada a l’Hospici, el llibre commemoratiu del centenari, l’àlbum de cromos, un referendum per votar quin nom havia de tenir el club –entre UE Olot o Olot FC–, o el partit del centenari contra el primer equip del Barça celebrat el passat 13 de juliol i en el qual els garrotxins van esgarrapar un meritori 1-1.

El club ha tingut un logotip especial per als 100 anys i una samarreta que ha lluït en un curs 2021/22 que va acabar amb l’ascens del primer equip de tercera a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)