1a divisió FEF

Dos minuts condemnen al Nàstic al camp de l’Eldenc (2-1)

Els tarragonins cauen al camp de l’Eldenc (2-1) deixant-se remuntar el partit amb dos gols al darrer sospir

El Nàstic guanyava 0-1 al minut 89. Ha perdut 2-1. Així és el futbol, el tòpic de sempre. El conjunt grana havia aconseguit millorar i molt la imatge respecte als darrers partits a domicili, aconseguint posar-se per davant de l’Eldense i tenint opcions per tancar el partit. No ho ha fet i ho ha acabat pagant davant un equip local amb molt talent i que no ho ha deixat d’intentar fins al final. I ha trobat premi. Dues concessions dels grana als últims moments i dos gols locals per capgirar el marcador.

El primer temps ha servit per veure que el Nàstic volia fer un pas endavant respecte al que venia mostrant. L’equip s’ha atrevit a anar a buscar al rival a camp contrari i pujar el bloc, però això no ha estat acompanyat de control de pilota i arribades. De fet, al contrari. Primer ha tocat patir. En el primer quart d’hora l’Eldenc ha deixat clar que ha conformat un gran equip i que té clar que l’objectiu és el de seguir pujant categories després de dos ascensos consecutius. Els blaugrana han arribat de manera constant a l’àrea del Nàstic i amb diverses accions de perill. Una vegada superat aquest tram, el partit s’ha igualat.

A la mitja hora de joc Joan Oriol ha provat de sorprendre el porter rival des del centre del camp, però ha sortit per sobre el travesser per molt poc. Uns minuts després Guillermo ha tingut la més clara del primer temps després d’una passada a la frontal de la petita de Marc Álvarez, però el remat del basc l’ha bloquejat Pardo.

L’inici del segon temps ha estat boig. Primer penal a favor de l’Eldenc per unes mans d’Èric Montes. Manu García s’ha fet gegant per aturar-li a Álex Martínez. A la següent acció Pablo Fernández li ha pres la pilota al porter Vallejo, poc encertat, per posar als tarragonins per davant.

L’Eldenc ha intentat refer-se i ha tingut alguna opció per empatar, però més clares han estat les del Nàstic. Primer Bonilla de fora l’àrea i en dues ocasions Pochettino, topant-se fins i tot amb el pal, han tingut la sentència. Però qui no ha perdonat ha estat l’Eldenc dues accions mal defensades dels grana. La primera en un córner que Pedro Capó ha rematat sol amb el peu al segon pal. 1-1 al 89. I el 2-1 al 90. Ortuño ha aprofitat una rematada en semierrada de Nieto per empènyer la pilota i fer el gol que ha remuntat el partit.

Cop duríssim per un Nàstic que no aconsegueix prolongar la victòria de la setmana passada a casa i acaba perdent un partit que guanyava quan restaven menys de cinc minuts. Els d’Agné han crescut en el joc, però tornen a casa sense cap punt. Després de sis jornades es troba a la zona baixa amb 6 punts de 18 possibles. La setmana que ve el Múrcia visita el Nou Estadi.