Territorial

Alexandra Cortizo (Esplais), primera futbolista que juga en un equip sènior masculí

  • Alexandra Cortizo FCF.
  • VÍDEO: El reportatge d'Alexandra Cortizo fet per la federació catalana

La futbolista de l’Esplais Alexandra Cortizo és la primera jugadora que ha participat en un partit de futbol territorial sènior masculí a Catalunya. La federació catalana va aprovar en la darrera assemblea general ordinària una modificació en el reglament per permetre que tant les jugadores de futbol com de futbol sala puguin participar en qualsevol categoria masculina d’àmbit territorial, sigui amateur o de base. D’aquesta manera, s’habilita qualsevol jugadora a tramitar llicència federativa en un equip masculí i s’elimina el topall que hi havia en el futbol mixt, fins ara a la categoria cadet.

La primera d’aprofitar el canvi és Alexandra Cortizo, davantera de l’Esplais que va jugar un partit del grup 30 de 4a catalana contra el Cadaqués. Cortizo juga a l’Esplais des de petita, tot i que va haver de marxar d’infantil. Ara forma part de l’equip sènior femení, amb la voluntat d’anar tenint participació en el de quarta catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)