Territorial

La decisió del TCE sobre les eleccions a la FCF s’acosta

El Tribunal Català de l’Esport dona 10 dies hàbils a les parts implicades per presentar al·legacions i després estudiarà el cas per prendre la decisió final

Després de mesos d’incertesa sembla que el futur de la Federació Catalana de Futbol (FCF) es decidirà abans de finals d’any. I és que el Tribunal Català de l’Esport (TCE) feia moltes setmanes que estava requerint a la FCF tota la documentació necessària per poder estudiar el cas arran del recurs que va presentar el candidat a la presidència Àlex Talavera, que denuncia que el procés electoral de les eleccions celebrades el passat 22 de maig va estar ple d’irregularitats. Ara, el TCE ja té tot el que necessitava sobre la taula, de manera que ha obert un termini de deu dies hàbils per a que tots els implicats puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes. Un cop complert aquest termini, el proper 18 d’octubre, el tribunal estudiarà el cas a fons i s’espera que tardi al voltant d’un mes a prendre una decisió sobre si s’han de repetir o no les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol.

En les eleccions del passat 22 de maig l’actual president de la FCF va ser escollit amb un total de 396 vots per la seva candidatura, només 26 més dels que va obtenir Àlex Talavera (380). Juanjo Isern (238) i Pep Palacios (23) van ser els altres dos candidats a la presidència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)