Europa League

El rècord de Mourinho

Europa League. El tècnic de la Roma, que avui rep el Betis, podria convertir-se en l’entrenador amb més victòries europees de la història

José Mourinho ja fa un temps que és fora de l’elit més rutilant, la dels entrenadors campions de lliga, la dels que orienten equips que arriben a les últimes instàncies de la Champions League, però el controvertit portuguès de 59 anys continua engrandint la seva llegenda. I és que avui, a la banqueta de la Roma, a la qual va dirigir el curs passat cap al títol de la Conference League i amb la qual disputa en aquest l’Europa League, pot convertir-se en el tècnic amb més victòries en competicions europees. Per fer-ho, el conjunt giallorosso, haurà de superar el Betis (21 h), líder del grup amb 6 punts, per sobre de la Roma, que en té 3. “No és un estímul per a mi. Estaré sempre orgullós de la meva carrera. Quan l’acabi pensaré en això. En aquest moment m’interessa la pròxima, sempre la pròxima”, va explicar Mou, ara amb 106 victòries, empatat amb Alex Ferguson.

També a l’Europa League, la Real, que com el Betis suma sis de sis, rep el Sheriff (18.45 h). En la Conference, el Vila-real també rep l’àustria de Viena (21 h).

GRUP A
Arsenal- Bodo Glimt 21 h Zuric-PSV 19 h
GRUP B
Rennes- D. Kíiv 21 h Fenerbahce- AEK Larnaca 21 h
GRUP C
Roma- Betis 21 h Hèlsinki- Ludogorets 18.45 h
GRUP D
Malmö- Union Berlín 18.45 h U. Saint Gilloise- Braga 21 h
GRUP E
O. Nicòsia- M. United 18.45 h Real Sociedad- Sheriff 18.45 h
GRUP F
Sturm Graz-Lazio 18.45 h Midtjylland- Feyenord 21 h
GRUP G
Olympiacòs-Qarabag 21 h Friburg-Nantes 21 h
GRUP H
Mònaco- Trabzonspor 18.45 h E. Roja-Ferencváros 18.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)