Champions

El Madrid té peu i mig als vuitens de final

Real Madrid 2 Xakhtar 1

REAL MADRID:Lunin; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy; Tchouaméni (Camavinga, 75’), Fede Valverde, Kroos; Rodrygo (Marco Asensio, 80’), Vinícius i Benzema.XAKHTAR:Trubin; Konoplya, Bondar, Matviienko, Mikhailitxenko; Stepanenko (Franck Traore, 88’), Mudrik, Sudakov (Neven Djurasek, 88’), Bodarenko, Marian Shved (Ivan Petriak, 67’); i Zubkov (Danilo Sikan, 67’).GOLS:1-0 (13’) Rodrygo. 2-0 (28’) Vinícius. 2-1 (39’) Zubkov.ÀRBITRE:Ivan Kruzliak (eslovac).T.G.:Al visitant Bondar.

L’atzar es va portar bé amb un grup amable i el Real Madrid ha respost en les tres primeres jornades per deixar segellada pràcticament la classificació. Ahir la va encarrilar superant (2-1) el Xakhtar en una nit en què va oferir una gran versió però en què no va estar afinat de cara a porteria i, tot i no patir, sí que va acabar deixant el partit viu. En la primera part, el conjunt blanc es va posar al davant 2-0 –Rodrygo (13’) i Vinícius (28’)– i jugava a plaer. Tot feia preveure una golejada. Zubkov, però, abans del descans (38’), va escurçar distàncies, tot i que els ucraïnesos no van poder inquietar realment.