1a divisió

Militao obliga el Barça a guanyar contra el Celta per arribar líder al Bernabéu (0-1)

1a divisió. Victòria per la mínima dels blancs al Coliseum

El Real Madrid ha guanyat aquesta nit per la mínima en la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez (0-1) i obliga el Barça a guanyar demà al Camp Nou contra el Celta si els blaugrana volen arribar líders al Santiago Bernabéu.

L’únic gol del partit l’ha marcat Militao en el minut 4 de joc. Gol matiner i decisiu, que val tres punts i torna el Madrid al primer lloc de la classificació. Rodrygo, ja en la segona meitat, ha tornat a batre David Soria però el VAR ha anul·lat l’acció per fora de joc del brasiler ja que la pilota venia rebotada i l’últim que l’havia tocat ha estat Fede Valverde. El VAR ha tingut feina aquesta nit a Madrid perquè abans del gol anul·lat a Rodrygo també havia intervingut per corregir Mateu Lahoz. El valencià havia xiulat penal de Luis Milla sobre Vinicius, però en l’inici de la jugada havia sortit la pilota per la línia lateral.

El Barça, obligat a no fallar demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)