3a divisió FEF

El Girona B no troba el gol

3a divisió FEF El conjunt entrenat per Axel Vizuete va tornar a ensopegar a domicili en un partit on va disposar de grans ocasions de gol

Grama 1 Girona B 0

FE GRAMA:Manu Martín, Palomeque, Guillem Trilla, Gimeno, Montalbán (Cevallos, 72’), Hamza (Ángel, 62’), Roger (Ezequiel, 72’), Guiteras (Gual, 74’), Sosa (Marc, 62’), Rosa i Sergio Juste.GIRONA B:Lluc Matas, Marc Alegre (Karim, 45’), Biel Farrés, Oriol Comas, Domènech, Nil Sauret (Arango, 54’), Dawda (Artero, 54’), Ureña (Jastin, 62’), Almansa, Shin (Moha, 81’) i Joel Roca.GOLS:1-0 (29’), Guillem Trilla.ÀRBITRE:Pol Fonts.T.G.:Als locals Palomeque i Cevallos. Als visitants Comas i Arango.T.V.: A Axel Vizuete (ent.).

El filial gironí no va poder donar continuïtat al triomf contra el Vilafranca i va sumar la tercera derrota del curs lluny de casa. La Grama encara no havia aconseguit sumar al seu feu i ho va fer contra un Girona que va tenir les ocasions més clares. Dues de les més clares van arribar a l’equador del matx. En el minut 29, Trilla va avançar als barcelonins amb una bona rematada de cap. La resposta va ser al fil del descans quan Dawda no va poder batre un Manu García molt inspirat. Després de la represa, el davanter banyolí va tenir un un contra un que també va evitar el porter local. Vizuete va revolucionar l’equip donant entrada a Artero, Moha i Arango, però no va ser fins als últims quinze minuts que el Girona va tornar a mossegar. Moha, en una acció individual, es va desfer de Manu, però Juste va treure la pilota de sota els pals. En els últims minuts, el filial gironí va deixar-se portar per la inèrcia dels locals i no van trobar l’acció del gol. Vizuete va ser expulsat per protestar a l’àrbitre el poc temps que havia afegit al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)