Territorial

La por de perdre guanya el partit

Divisió d’honor juvenil. Empat del Girona en una segona part sense variacions

Girona 0 Mallorca 0

GIRONA:Gerard Moreno, Biel Borra, Antal, Calvete, Marc Fernández, Selvi, Albert Garcia, Marc Aznar, Ignasi Quer (Luka, 80’), Almena i Mousta (Iker Vázquez, 89’).MALLORCA:Iker, Sogorb, Santi Vila, Arnau Villa, Erick, Martí, Pataki, Lluís Montiel, Alex Gómez, Pau Mascaró (Bruno, 80’) i Víctor Lozano (Plomer, 80’).GOLS:-ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:A Gerard Moreno i Antal, del Girona.T.V.:Cap.

El Girona no va poder decantar la balança al seu favor en els 45 minuts que restaven del matx de la primera jornada contra el Mallorca, que es va ajornar per una pedregada. El conjunt gironí va voler portar la iniciativa i generar més perill, però la por de perdre va fer que el resultat no es mogués i els dos conjunts, que venien de guanyar en l’últim partit, sumessin un bon punt.

En el 51, els de Sergi Mora van gaudir de la millor ocasió del partit amb un un contra un que Almena no va aprofitar davant d’un encertat Iker. En el 60, el porter visitant va aturar bé una altra rematada al primer pal, en les que van ser les dues jugades més interessants dels blanc-i-vermells –el Mallorca va tenir una opció a través d’una falta sense perill–. El punt permet al Girona sortir de la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)