El Girona B perd al camp de la Pobla i continua negat a domicili (1-0)

Pobla Mafumet 1 Girona B 0

POBLA DE MAFUMET:César, Fer Torre (Danilo, 76’), Iván, Boaz, Ivan Amoedo (Lorca, 66’), Victor Valverde, Nil Garrido, Torrents (Taboada, 76’), Hamza (Quirós, 88’), Monta i Urbina.GIRONA B:Lluc Matas, Biel Farrés, Oriol Comas, Yeray, Alex Almansa, Morcillo (Martí Riera, 46’), Artero, Ureña (Richmon, 46’), Joel Roca (Dawda, 46’), Karim (Domènech, 38’) i Arango (Marc Fuentes, 82’).GOLS:1-0 (32’) Torrents.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:als locals Boaz, Hamza, Victor Valverde, César i Kim; i als visitants Artero i Yeray.

El Girona B ha perdut aquest migdia per la mínima al camp de la Pobla de Mafumet (1-0) i continuarà una setmana més en la zona mitja de la classificació amb nou punts després de set jornades, i és que els d’Axel Vizuete de moment han guanyat els tres partits que han jugat a Riudarenes però han perdut tots els partits com a visitants. A més, el filial gironí encara no ha marcat cap gol a domicili.

El filial blanc-i-vermell no ha arrencat malament el partit, però després d’uns minuts d’igualtat ha estat la Pobla de Mafumet qui ha començat a generar perill amb més insistència a la porteria de Lluc Matas, amb molt protagonisme del figuerenc, i ex del Girona B, Victor Valverde, que ha protagonitzat la majoria d’accions juntament amb Nil Garrido. Entre els dos han gaudit de quatre ocasions clares, però Lluc Matas i el travesser en una ocasió han estat providencials. Passada la mitja hora de joc, però, ha arribat el gol dels locals, en un contraatac que ha finalitzat Torrents amb un xut creuat (1-0, 32’).

Després del gol de la Pobla el ritme del partit ha decaigut. En la segona part el Girona B ha posat una marxa més i ha amenaçat la porteria de la Pobla de Mafumet en més d’una ocasió, però els d’Axel Vizuete no han trobat el camí del gol. Amb el pas dels minuts els locals han guanyat solidesa al darrere i el filial gironí no ha pogut fer res per evitar la quarta derrota en el quart partit fora de casa de la temporada.