El Peralada tampoc pot frenar l’Europa

3a divisió FEF. L’equip empordanès busca el 2-2 fins al final contra el líder invicte

Peralada 1 Europa 2

PERALADA:Aroca, Micaló (Espuña, 80’), Alan Baró, Gallardo, Palacios, Pol Gómez, Romero (Carles Puig, 85’), Dani Gómez (Moha, 65’), Marc Pijuan, Joan Tomàs (Sergi Solans, 65’) i Marc Nierga (Varese, 85’).EUROPA:Marc Vito, Sergi Pastells, Mario (Alberto, 77’), Cano, Campeny, Galeano, Joel Arimany (Kilian, 55’), Vilamitjana (Aliaga, 63’), Pau López (Oriol Molins, 77’), Castell i Adri Gené.GOLS:0-1 (34’) Vilamitjana. 0-2 (52’) Adri Gené. 1-2 (54’) Alan Baró.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:Pol Gómez i Moha, del Peralada, i Galeano i Kilian, de l’Europa.COMENTARI:El Peralada tampoc va poder ser l’equip capaç de trencar la ratxa espectacular de l’Europa, que va assegurar al municipal la setena victòria en set jornades i no ha cedit ni un punt en tota la lliga. I això que el conjunt de Miquel Àngel Muñoz ho va intentar i va fer treballar Marc Vito fins a l’últim sospir. La primera part va ser equilibrada i va acabar amb avantatge per a l’Europa gràcies a un gol d’estratègia. Els graciencs van tenir la primera ocasió, de Sergi Pastells (10’). La resposta dels empordanesos va ser un xut creuat de Marc Nierga que Marc Vito va aturar (15’). No hi va haver gaire activitat a les dues àrees fins al 0-1, una falta frontal en què el Peralada va badar i Vilamitjana, de cap, va marcar (34’). La segona part va començar amb un ensurt a la porteria local, en un xut des de dins de l’àrea de Vilamitjana. I de l’avís, al gol. Adri Gené es va anticipar als centrals, va arribar davant Aroca i va fer el 0-2 (52’). El Peralada, però, va reaccionar de seguida i, en una falta que Pol Gómez va posar a l’àrea, Alan Baró va recollir un refús i va marcar l’1-2 (54’). L’empordanès també va ser decisiu poc després en evitar l’1-3. Amb l’1-2, el Peralada va buscar l’empat i va estar a punt de trobar-lo en la recta final, però Sergi Solans va topar amb una molt bona intervenció de Marc Vito (87’). I en el minut 90, va ser Pere Espuña qui va tenir el 2-2, frustrat també per Vito.