El Peralada assalta el camp del Girona B (0-1)

El Peralada ha aconseguit la victòria aquest migdia al camp del Girona B en el duel directe entre equips de la demarcació gironina de 3a divisió FEF gràcies a una diana de Moha en el tram final de partit (86’). El triomf acosta als xampanyers a les posicions de promoció d’ascens, mentre que el filial gironí, que fins ara havia guanyat tots els partits a casa, es queda en una zona delicada de la classificació amb només dos punts de marge respecte la zona de descens.

En la primera part cap dels dos equips ha aconseguit generar perill. Tan uns com altres han intentat tenir el control del partit a través de la possessió, però no ho han aconseguit i els porters han estat uns espectadors més. En la represa, en canvi, el partit s’ha trencat i han arribat les ocasions. El Girona B ha estat qui primer s’ha acostat al gol amb un xut d’Alegre que ha picat al pal (48’) i amb un altre xut de Joel Roca que ha desviat Aroca amb una gran intervenció (55’). Els xampanyers han respost just després amb un remat de Nierga a la sortida d’un córner que també s’ha estavellat al pal (57’) i l’allau d’arribades ha culminat amb una ocasió del local Jastin que ha tornat a salvar Aroca. Després d’un quart d’hora de bogeria les revolucions han baixat lleugerament i el Peralada és qui més còmode s’ha trobat sobre la gespa. Lluc Matas primer ha salvat el gol de Varese (70’), però no ha pogut fer res en els minuts finals per evitar el gol de Moha, que ha culminat un contraatac amb un xut per l’escaire per donar els tres punts al Peralada (0-1, 86’).