1a divisió

Triomf còmode del Barça en el derbi contra el Llevant Les Planes (0-4)

El Barça ha superat el Llevant Les Plans en el partit ajornat de la primera jornada per la protesta de les àrbitres (0-4) i continua amb pas ferm la seva trajectòria en la lliga, amb set victòries en set jornades, abans de visitar diumenge el Real Madrid. Salma Paralluelo ha estat la protagonista del derbi.

El conjunt blaugrana ha resolt el derbi amb contundència en la primera meitat. Salma ha estat clau en el 0-1, en robar una pilota al límit de la línia de fons, entrar a l’àrea i assistir Patri Guijarro (11’). El Llevant Les Planes mirava d’estirar-se en alguna jugada, com en una arribada d’Irina anul·lada per fora de joc. En un córner, Oshoala ha marcat el 0-2 després de caçar un refús (26’). I Salma ha fet el 0-3, en recollir una bona passada de Clàudia Pina, retallar i marcar un bonic gol (32’). Just abans del descans, Aitana hauria pogut fer el quart.

La segona meitat ha tingut molts minuts de poca història, sense gols ni gaires arribades amb perill. En un córner molt ben executat per Salma, que ha arrodonit una gran actuació, Irene Paredes ha marcat el 0-4 de cap (79’).