Victòria amb remuntada èpica del Peralada contra el Vilafranca (3-2)

Peralada 3 Vilafranca 2

PERALADA:Aroca, Varese, Gallardo (Joan Tomás, 60’), Sergi Romero, Micaló (Espuña, 72’), Palacios, Pol Gómez, Biel Font (Moha, 60’), Dani Gómez (Pijuan, 83’), Sergi Solans i Marc Nierga.VILAFRANCA:Casamayor, Reche (Ferreira, 52’), Cunill, Toro, Oribe, Escofet, Alexis (Maldonado, 65’), Aleix Ruiz (Arnau, 25’), Puerto, Serra (Iker, 52’) i Aleix Díaz.GOLS:1-0 (16’) Biel Font. 1-1 (49’) Toro. 1-2 (55’) Alexis. 2-2 (90’) Pol Gómez. 3-2 (93’) Varese.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Varese, Moha, Joan Tomás i Sergi Solans; i als visitants Arnau, Reche, Cunill i Oribe.

El Peralada no podria donar continuïtat a la victòria de diumenge passat al camp del Girona B de la millor manera, i és que ha superat el Vilafranca (3-2) en un final de bogeria al municipal, amb una remuntada en el temps afegit. Després d’un gran inici els xampanyers s’han adormit en la represa i ha arribat perdent 1-2 al final, però Pol Gómez i Varese han acabat donat un triomf èpic als de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal.

Els xampanyers han arrencat amb dues marxes més el partit que el Vilafranca i han gaudit d’ocasions molt clares des del xiulet inicial. Només en els primers cinc minuts Marc Nierga ha acariciat el gol dues vegades, però en la primera Casamayor ha evitat el gol des del terra i en la segona ha xutat fora quan el porter estava batut. L’allau d’arribades del Peralada ha continuat i després d’un parell d’avisos més ha arribat el gol, quan Casamayor ha tallat una passada de la mort de Sergi Solans per Nierga però Biel Font, atent en el refús, ha afusellat la porteria per marcar l’1-0 (17’).

Després del gol el partit s’ha calmat una mica més, però el domini ha continuat sent del Peralada que encara ha gaudit d’alguna bona ocasió més en jugades aïllades. El primer gran ensurt del Vilafranca no ha arribat fins al minut 41’, quan Toro ha rematat desviat quan estava sol dins l’àrea. Després de la represa, però, tot se n’ha anat en orris en només deu minuts i dues errades defensives, que han permès que Toro primer (49’) i Alexis després (54’) capgiressin el marcador amb l’1-2. Amb el marcador en contra el Peralada ha intentat reaccionar i ha tingut ocasions per tornar a empatar el partit ràpidament, però l’èpica s’ha fet esperar, ja que el 2-2 de Pol Gómez no ha arribat fins al minut 90 i Santi Varese ha establert el 3-2 definitiu en el minut 93’, fent embogir el municipal xampanyer.