1a divisió

Alèxia i Aitana, candidates a millor jugadora de l’any en la 10a Gala de les Estrelles

Futbol Català. Ona Batlle (United) és la tercera candidata. En categoria masculina, trio de nominats amb passat blaugrana: Deulofeu (Udinese), Bartra (Trabzonspor) i Cucurella (Chelsea)

L’actual guanyadora de la Pilota d’Or, Alèxia Putellas, i Aitana Bonmatí són les dues blaugrana nominades al guardó de millor jugadora de l’any en la desena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, que se celebrarà el dilluns dia 28 de novembre (20 h, Esport 3) a l’Antiga Fàbrica Damm. Comparteixen nominació amb la jugadora del Manchester United, Ona Batlle. En categoria masculina, tres nominats amb passat blaugrana com Marc Cucurella (Chelsea), Gerard Deulofeu (Udinese) i Marc Bartra (Trabzonspor).

Hi ha un total de 12 categories. Ferran Jutglà (Bruges), Arnau Martínez (Girona) i Rubén Sánchez (Espanyol) són els tres nominats al Jugador amb major projecció. En categoria femenina, monopoli blaugrana: Júlia Bartel, Meritxell Font i Clàudia Pina. Pep Guardiola (City), Natàlia Arroyo (Real Sociedad) i Rubi (Almeria) opten al premi com a millor tècnic de l’any. En clau arbitral, els nominats són Víctor García, Jesús Mira i Marina Molina.

Alèxia Putellas i Gerard Deulofeu tindran premi garantit. El valor del gol. La de Mollet del Vallès va marcar 18 gols la temporada passada a la primera Iberdrola i el de Riudarenes en va marcar 14 a la Serie a amb l’Udinese. Tots dos rebran el premi com a màxims golejadors de la temporada 21/22.

En futbol sala, David Álvarez (Industrias Santa Coloma), Adolfo Fernández i el porter Dídac Plana (Barça) opten a ser escollits com a millor jugador de l’any. En categoria femenina, les nominades són: Marta de los Riscos (Futsal Alcantarilla), Èlia Gulli (Viaxes Amarelle) i Mariona Solà (Gran Canaria Teldeportivo). Albert Canillas (seleccionador sub 19), Clàudia Pons (seleccionadora espanyola absoluta femenina) i Javi Rodríguez (Industrias Santa Coloma) són els tres candidats al premi com a millor tècnic.

Alèxia Putellas, Pep Guardiola, Víctor García, Adolfo Fernández i Javi Rodríguez, guanyadors en les seves respectives categories en l’edició passada són candidats a revalidar el guardó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)